Spring til indhold

Faciliteter

En af fordelene ved en andelsboligforening er, at når vi gør noget sammen, kan vi gøre det meget billigere. Her er en kort præsentation af vores fællesfaciliteter: 

Gårdanlæg
Humlegårdens fællesgård blev renoveret i forbindelse med byfornyelsen, omkring år 2000. I mellemtiden er beplantningen vokset, hvilket har skabt en rigtig hyggelig gård, hvor der er plads til både solbadning, grillaftener, fastelavnsfester, juletræstænding, legende børn og familiesammenkomster over en kop kaffe og meget andet. I 2011 iværksatte Humlegårdens gårdlaug, Sønderholmen, en udskiftning og udvidelse af legeredskaberne for de mindre børn, så der nu er mange flere muligheder for ungerne at lege med. 

Tagterrasse
Humlegårdens tagterrasse blev etableret i 2009 og er virkelig et scoop. Når solen skinner, er der sol på terrassen fra tidlig formiddag og indtil solen går ned. Der er både liggestole, en sofa, borde, stole, gasgrill og et tilknyttet tekøkken og toilet. Tagterrassen er ideel at bruge, når man kommer hjem fra arbejde, og der er skygge i gården. Tagterrassen kan anvendes i tidsrummet fra kl. 8 til 23.00. Som ved alle fællesarealer er der regler for, hvordan man bruger dem, så det ikke er til gene for andre i foreningen. Du kan læse tagterrassens husorden her.

Digital fællesantenne
Humlegården har egen digital fællesantenne, der giver dig mulighed for at modtage alle de gratis tv-signaler, heriblandt DR, DR2, DR Ramasjang, DR K, DR Update, DR HD, Folketingskanalen og svenske kanaler. Er der ikke en digital tuner i dit tv, skal du anskaffe en boks. Spørg hos din tv-forhandler. Den enkelte lejlighed kan også købe ekstra betalingskanaler fra BoxerYouSee eller andre, uden at involvere foreningen. Boxer kan etableres gennem vores antenne. Kontakt Fiberby for mere information. 

Bredbånd
Foreningen har billig bredbånd via Fiberby. Det koster 125 kr. pr. måned pr. husstand, hvis du vil kobles på internettet. Der er også mulighed for IP-telefoni.

Vaskeri/tørrerum
Humlegården har eget vaskeri med 2 tørrerum. Der er 3 maskiner, en tørretumbler, en strygerulle, forskellige kurve og borde til sortering af tøj. Vaskeriet er internetbaseret, og det er derfor muligt at reservere vaskemaskiner over nettet. Dette kan man gøre via Nortecs hjemmeside her Man logger sig ind med det nummer, der står på ens kort. Første gang er adgangskoden 1234. Derefter vælger man sin egen. Man skal have brugt sit kort mindst én gang for at logge på. Man anvender sit vaskekort og bliver trukket over huslejen for sit forbrug. Vaskeriet kan benyttes døgnet rundt. For at tilmelde sig ordningen, skal man kontakte administrationshuset og anmode om et kort og betale et depositum. 

Bad
Hvis du ikke har bad i egen lejlighed, kan du benytte et af vores to bade, der er placeret i en kælder til Knud Lavards Gade. Du benytter samme kort som til vaskemaskinerne. Prisen for bad er 1 kr. pr. minut. og dit forbrug bliver trukket over huslejen. Badet kan anvendes i tidsrummet fra kl. 6.00 til 23.00.

Cykelkælder
Under hver opgang er der mulighed for, at man kan sætte sin cykel i aflyste kælderrum som ligger i samme niveau som gården. I et større sammenlagt kælderareal er der gjort plads til, at man kan køre en ladcykel ind gennem kælderdøren. Og ellers er der opsat cykelstativer i Knud Lavards Gade og Sigerstedgade.

Værksted
Har man brug for at bygge, renovere eller reparere ting til eget brug er der etableret et større kælderareal med lydisoleret loft, 2 mindre udsugninger samt aflægningsborde og hylder.